suomi 
suomi 
  • Mehiläistarhat kartalla - mehilaisrekisteri.fi

    Avoin sekä maksuton rekisteri ja -karttapalvelu, joka kokoaa mehiläispesät ja -tarhat yhteen paikkaan

  • Olethan jo ilmoittanut mehiläispesäsi?

    Jos et, tee se nyt! Se on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi kirjautumista

    Lue lisää
  • Muista päivittää mehiläistarhatietosi!

    Päivittäminen on nopeaa ja helppoa! Saat lisäksi kahdesti vuodessa muistutussähköpostin

    Lue lisää
REKISTERISELOSTE
Palvelua koskeva tietosuojaseloste (henkilötietolaki 523/1999, 10§ ja 24§)
Versio 17.04.2019

Rekisterinpitäjä
Beeness Finland
Veiström Oy (y-2947312-7)
Kyttälänkatu 14, liiketila 9
FI-33100 Tampere, FINLAND
info@mehilaisrekisteri.fi
puh. 0408776799

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 
Ilkka Veiström

Rekisterin nimi
Sähköiset yhteydenotot- ja mehiläisrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on vastaanottaa sekä tarvittaessa tallentaa myöhempää käyttöä varten sähköiset yhteydenotot verkkopalvelusta. Henkilötietojen käsittelyn peruskäyttötarkoituksia ovat mehiläisrekisteri-ilmoitusten käsittely ja arkistointi sekä muu asiakasyhteydenpitoon liittyvä henkilötietojen käsittely.

Rekisterin tietosisältö
Käytössä oleva rekisteriversio sisältää henkilötiedot, jotka on annettu rekisteri-ilmoituksen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä. Emme säilytä rekisterissä tarpeettomia tietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröidyt tiedot perustuvat henkilön itsensä antamiin tietoihin, jotka on annettu rekisteri-ilmoituksen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä.  Rekisterin tietoja ei päivitetä muista tietolähteistä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Emme luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille, vaan niitä käsitellään ainoastaan Veiström Oy -yhtiön asiakaspalvelussa ja myynnissä, tuotannossa sekä hallinnossa.

Rekisterinsuojauksen periaatteet
Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa. Kaikki rekisterin aineisto on suojattu ulkopuolisilta toimijoilta tavanomaisin salasana- ja toimitilarajoituksin.

Tarkastusoikeus
Rekisteriin kirjatulla henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnön tekijä tulee luotettavasti tunnistaa ja pyyntö saada tiedot tulee lähettää kirjallisesti tai sähköisesti

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskeva suoramainonta ja -markkinointi. Kieltoilmoitus tulee lähettää kirjallisesti tai sähköisesti ja tarkastuspyynnön tekijä tulee luotettavasti tunnistaa.